Wijkgemeente 1 is een van de twee wijken van de Hervormde Gemeente Stolwijk.

Deze gemeente is onderdeel van de landelijke Protestantse Kerk in Nederland (PKN), waarin de vroegere Nederlandse Hervormde Kerk is opgegaan.

De basis van ons kerk-zijn is de bevrijdende boodschap van God door Jezus Christus. In Jezus herkennen we Gods liefde, vergevend en vernieuwend, inspirerend en helend.
De kerk is een gemeenschap van mensen die zich door deze boodschap aangeraakt weten. Ze zijn niet allemaal gelijk, ze hebben verschillen in achtergrond of beleving. Toch weten we ons door het evangelie van Jezus geroepen om samen God, elkaar en onze medemensen om ons heen te dienen.

Kijk op uw gemak rond en we zien u graag tijdens onze erediensten op zondag of als deelnemer op onze vele gemeente activiteiten.

Hieronder een overzicht van de meest actuele zaken in onze wijkgemeente.

Uitnodigingsbeleid = 1 wijk per eredienst

Vanaf 15 november worden gemeenteleden van één van de 4 wijken uitgenodigd om de kerkdienst in de kerk mee te maken.

Voor meer informatie over de uitnodiging voor de diensten t/m zondag 2 mei verwijzen wij naar onze nieuwspagina

Heel Stolwijk Bakt

Misschien heb je hem al voorbij zien komen: het bakblik van Heel Stolwijk Bakt?

Zie de nieuwspagina voor meer info over deze Bak-actie