Stolkse Stol

Een voor jezelf en een voor de ander! Van 17 tot 24 december verkopen wij echte Stolkse Stollen met een wel heel bijzonder tintje: De verkoop gaat altijd per twee stuks: een voor jezelf en een voor de ander! Dit kan iedereen zijn: je goede buur, iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken of je kunt de stol doneren aan Voedselbank IJssel en Lek. Dan zorgen zij dat deze overheerlijke kerstbroden op de juiste plaats terecht komen. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen, om zo iemand extra te verrassen en een hart onder de riem te steken. De opbrengst van deze mooie kerstactie zal gaan naar ontmoetingswinkel De Koster, aan de Goudseweg 3.

Meer details over de Stolkse Stol kun je vinden in de volgende Kerkklok, op social media, of loop even binnen bij de Koster!

Ochtenddienst wijk 1

zo 04 dec 2022 om 09:00 uur

Ochtenddienst wijk 2

zo 04 dec 2022 om 10:30 uur