Jeugdclub 'Het Anker'

Wat doen we?
De clubavond begint met gebed, waarna we een inleiding doen vanuit de Bijbel en we met elkaar zingen. We behandelen dan een aansprekend thema voor jongeren, of een actueel thema van deze tijd. Er wordt geprobeerd op een creatieve manier vorm te geven aan de Bijbelstudie, passend bij de verschillende leeftijden. Na de pauze doen we altijd een leuk spel als ontspanning.

Naast de clubavonden doen we ook andere dingen met elkaar. Denk aan een sportavond, ontbijt-service, creatieve avond of strandwandelen. Aan het einde van het seizoen volgt het kamp! Kamp is elk jaar rond Hemelvaart, dan gaan we drie dagen gezellig met elkaar op pad. Ook daar wisselen we Bijbelstudies, ontspanning, sport en spel af.
We hopen dat op club de jongeren elkaar ontmoeten, samen (leren) praten over Bijbelse onderwerpen, samen bidden, zingen en gewoon samenzijn. Jong geleerd is immers oud gedaan… ☺

Wanneer en waar?
Om de week hebben we op woensdagavond van 19.30-21.00 club, op de zolder in Rehoboth. We hopen dat jullie allemaal gezellig komen! Twijfel je of er Anker is, kijk dan in De Kerkklok of op de activiteitenagenda. Natuurlijk kan je het ook altijd even aan de leiding vragen.

Voor wie?
Het Anker is een jeugdclub voor jongeren van 12-15 jaar, dus voor 1e tot 4e klassers. Wees welkom!

Vragen?
Voor vragen kan je een mail sturen naar ankerclub@hotmail.com.
terug