Stolkse Stol

Één voor jezelf en één naar de ander! Van 19 tot 23 december verkopen wij echte Stolkse Stollen met een wel heel bijzonder tintje: De verkoop gaat altijd per twee stuks: een voor jezelf en een voor de ander! Dit kan iedereen zijn: je goede buur, iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken of je kunt de stol doneren aan Voedselbank IJssel en Lek. Dan zorgen zij dat deze overheerlijke kerstbroden op de juiste plaats terecht komen. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen, om zo iemand extra te verrassen en een hart onder de riem te steken. De opbrengst van deze mooie kerstactie zal gaan naar ontmoetingswinkel De Koster, aan de Goudseweg 3.

Meer details over de Stolkse Stol kun je vinden in de volgende Kerkklok, op social media, of loop even binnen bij de Koster! Nu alvast bestellen? Scan de QR-code in de Kerkklok voor het online bestelformulier.

Ps. Wist je dat de Stolkse Stol ook heel mooi staat in een kerstpakket of als relatiegeschenk? Bedrijven kunnen ook meedoen! Neem voor meer informatie contact op: stolksestol@gmail.com
 
terug

Agenda

Ochtenddienst wijk 1

zo 23 jun 2024 om 10:30 uur

Avonddienst wijk 2

zo 23 jun 2024 om 18:30 uur

Ochtenddienst wijk 2

zo 23 jun 2024 om 9:00 uur Preekbespreking

Kerkdienst onlineBekijk de kerkdienst live via internet of beluister oude kerkdiensten via kerkdienstgemist.nl >

Digitale collecteGeef uw gift online en bestel collectemunten via de website van ons kerkelijk bureau >