Bloemencommissie

De bloemencommissie verzorgt elke week voor een bloemengroet om iemand uit onze gemeente mee te verblijden of te bemoedigen. Het boeket staat zondag tijdens de dienst in de kerk en wordt daarna door iemand van onze gemeente bezorgd bij het gemeentelid of gezin dat in aanmerking komt voor de bloemengroet.

Voor bijzondere diensten worden liturgische bloemstukken gemaakt, bijvoorbeeld rond Advent, Kerst, Pasen of een doopdienst. De mooie symbolische betekenis daarvan ervaren we als een verrijking van onze erediensten.

Ochtenddienst wijk 1

zo 21 aug 2022 om 09:00 uur

Ochtenddienst wijk 2

zo 21 aug 2022 om 10:30 uur Voorbereiding Heilig Avondmaal