Tijdens de erediensten is er gelegenheid om kinderen van 0-4 jaar in het hervormd centrum rehoboth naar de crèche te brengen.

Tijdens de dienst kunnen de kinderen spelen, kleuren, muziek luisteren en/of wordt er een bijbelverhaal voorgelezen. Voor de baby's zijn er boxen aanwezig.

Meer informatie kunt u krijgen bij de contactpersoon. Zie hiervoor de contactpagina

Binnen onze gemeente wordt er voor de kinderen die op de basisschool zitten kindernevendienst georganiseerd.

De kinderen verlaten de kerk vóór de schriftlezing en komen na de preek, tijdens het naspel, de kerk weer binnen. Na het kindermoment volgt vaak een kinderlied.

De kindernevendienst en het kinderlied geven kinderen een eigen plek in de gemeente en in de wekelijkse samenkomsten. Ze krijgen de verhalen uit de Bijbel te horen en er wordt besproken wat dat voor hen betekent. Zo mogen ze leren dat Jezus Christus ook hun verlosser wil zijn en groeien in hun relatie met God en met elkaar.

De kindernevendienst is verdeeld in drie groepen:
Onderbouw = groep 1, 2, 3 en 4 -> elke week knd
Middenbouw = groep 5 en 6 -> 1e zondag van de maand in de kerk
Bovenbouw = groep 7 en 8 -> 1e en 3e zondag van de maand in de kerk

Meer informatie kunt u krijgen bij de contactpersoon.

Zie hiervoor de contactpagina