Kerkdiensten:

De kerkdiensten kunt u live beluisteren of (later) downloaden via kerkdienstgemist.nl, zie ook direct de link aan de rechterkant van elke pagina.

Preken:

Datum               Voorganger/Onderwerp
05-05-2019

ds Wim de Bruin Hebreeen 13, Afscheidsdienst

21-04-2019

ds Wim de Bruin Lucas 24 Pasen

19-04-2019

ds Wim de Bruin Johannes 19 Goede Vrijdag

18-04-2019

ds Wim de Bruin Johannes 19 WD Avondmaal

14-04-2019

ds Wim de Bruin Lucas 22 Belijdenis

De erediensten worden digitaal opgenomen.

Van de dienst kan een CD bezorgd worden, deze kost € 3,-.

Zie de contactpagina.

Wanneer u/jij, wegens gezondheidsredenen de erediensten niet kunt bijwonen, is er gelegenheid om via de kerkradio thuis, in Stolwijk, de erediensten rechtstreeks mee te luisteren. Ook andere uitzendingen of activiteiten vanuit de Hervormde kerk en het Hervormd Centrum Rehoboth zijn, via de kerkradio, thuis te volgen.

Zie de contactpagina

Via RTV Krimpenerwaard verzorgen wij uitzendingen van RTV Krimpenerwaard Religieus

De Hervormde Gemeente te Stolwijk verzorgt, samen met andere kerken uit de gemeente Krimpenerwaard, iedere zondagmorgen tussen 09:00 en 9:30 uur RTV Krimpenerwaard Religieus.

RTV Krimpenerwaard kunt u vinden op 105.5 MHz in de ether en op 98.3 MHz op het kabelnetwerk van de Rekam.
In de kerkklok kunt u meer informatie vinden, over wanneer de uitzendingen zijn en welke gemeente de uitzending verzorgt.

Zie contactpagina