De eerste zondag van juli, 5 juli, is er een doopdienst waarbij de uitnodiging zich noodgedwongen beperkt tot de familie- en vriendenkring van de doopouders. Ds. N. de Jong uit Rotterdam zal in deze dienst de doop bedienen aan Julius Bregman en Dave Gelderblom.
Op zondag 12 juli zal onze nieuwe pastoraal medewerker, Rik Gorter, voorgaan in de dienst. In het voorjaar is hij al eens voorgegaan in een dienst, maar inmiddels is hij voor een aantal gemeenteleden met wie hij pastoraal contact heeft gehad, alweer meer een bekende. Voor deze dienst zijn de gemeenteleden uit de wijken Noord-Oost en Zuid-West uitgenodigd.
In deze dienst zal er door de kinderen die volgend jaar naar de middelbare school gaan ook afscheid genomen worden van de kindernevendienst. Fijn dat zij dit niet online hoeven doen, maar zij mogen dan gewoon fysiek aanwezig zijn in de dienst.
Op zondag 19 juli hoopt onze vroegere consulent ds. Frans Bos uit Gouda voor te gaan in de dienst. Voor deze dienst zijn de gemeenteleden uit de wijken Noord-West en Zuid-Oost uitgenodigd.
We zien uit naar mooie gezegende diensten in een kerk met eindelijk weer meer dan 20 mensen!