Zondag 15 mei hoopt onze oud predikant, ds. Wevers uit Gorssel in ons midden voor te gaan.

Zondag 22 mei is het een bijzondere dienst. Het afgelopen seizoen hebben de jongeren op de geloofstraining nagedacht over de kerkdienst. Maar het is niet alleen nadenken geweest. Zij hebben ook een kerkdienst gemaakt. Zij zullen zelf de dienst houden. (uiteraard doe ik zelf nog wel een paar onderdelen). Wij wensen hen daar Gods zegen bij toe. Nog wel een vraag: wilt u contant geld meenemen voor de collecte? Dat is leuker voor hen als zij collecteren dan dat u met uw mobieltje zwaait.

Donderdag 26 mei is het Hemelvaart. Dan mogen we herdenken hoe de Heer naar de hemel ging. En daarvandaan zal Hij ook ooit terug komen. Hij deed dit ook om ruimte te maken voor de Geest.

Zondag 29 mei hoopt Rik Gorter in ons midden voor te gaan.