Als u in Stolwijk woont of gaat wonen, kunt u kiezen om lid te worden van wijkgemeente 1 of 2. Ook kunt u kiezen om te veranderen van wijkgemeente. Als u geen keuze maakt, geldt de geografische wijkindeling.

Wijkindeling

Wijkgemeenten 1 en 2 hebben onderling een verdeling gemaakt van alle straten in Stolwijk. De twee wijken bestaan zoveel mogelijk uit aaneengesloten en herkenbare gebieden.

Dit houdt het volgende in:

De leden kunnen zelf aangeven tot welke wijkgemeente ze willen behoren. Als zij niets aangeven, is de geografische wijkindeling van toepassing. Dit betekent dat de leden automatisch in een wijkgemeente worden ingedeeld, afhankelijk van de straat waarin ze wonen.

Tot wijkgemeente 1 behoren de volgende straten:
Achter de Kerk, Bilwijkerweg (tot aan de wetering), Dorpsplein, Fazanthof, Frans Halsstraat, Grasakker, Griend, Groenhove, Gruttostraat, Hobbemastraat, Hoflaan, Hofstede, Hooiland, In de Bogerd, Industrieweg, Jan Steenlaan, Karekietstraat, Kerklaan, Kievitslaan, Koolwijkseweg, Leeuwerikhof, Lijsterhof, Mesdagstraat, Nijverheidsweg, Opweg, Plevierstraat, Poldertocht, Rembrandtlaan, Schoolstraat, Schoonouwenseweg, Sportlaan, Stolwaardplein, Tentweg, Torenstraat, Veenderij, Veldzoom, Vincent van Goghstraat, Vlietstraat, Waterland, Wijdstraat, Zwaluwhof.

Als het voor u niet duidelijk is, tot welke wijkgemeente u behoort of als u dit wil veranderen, dan kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau of een persoon van uw pastorale wijkteam.

Pastorale wijkteams

Onze gemeente is voor het bezoekwerk verdeeld in vier geografische gebieden (NW, NO, ZW en ZO). Per gebied is er een pastoraal wijkteam dat bestaat uit ouderlingen, diakenen en pastorale medewerk(st)ers. Het pastorale wijkteam heeft als taak het geven van pastorale en diaconale zorg.

Op de contactpagina vindt u een overzicht van de pastorale wijkteams en welke personen in welk pastorale wijkteam zitten.

Wijkteams en bijbehorende straten
Wijk Noord-Oost Wijk Noord-West