Als u in Stolwijk woont of gaat wonen, kunt u kiezen om lid te worden van wijkgemeente 1 of 2. Ook kunt u kiezen om te veranderen van wijkgemeente. Als u geen keuze maakt, geldt de geografische wijkindeling.

Wijkindeling

Wijkgemeenten 1 en 2 hebben onderling een verdeling gemaakt van alle straten in Stolwijk. De twee wijken bestaan zoveel mogelijk uit aaneengesloten en herkenbare gebieden.

Dit houdt het volgende in:

De leden kunnen zelf aangeven tot welke wijkgemeente ze willen behoren. Als zij niets aangeven, is de geografische wijkindeling van toepassing. Dit betekent dat de leden automatisch in een wijkgemeente worden ingedeeld, afhankelijk van de straat waarin ze wonen.

Tot wijkgemeente 1 behoren de volgende straten:
Achter de Kerk, Bilwijkerweg (tot aan de wetering), Dorpsplein, Fazanthof, Frans Halsstraat, Grasakker, Griend, Groenhove, Gruttostraat, Hobbemastraat, Hoflaan, Hofstede, Hooiland, In de Bogerd, Industrieweg, Jan Steenlaan, Karekietstraat, Kerklaan, Kievitslaan, Koolwijkseweg, Leeuwerikhof, Lijsterhof, Mesdagstraat, Nijverheidsweg, Opweg, Plevierstraat, Poldertocht, Rembrandtlaan, Schoolstraat, Schoonouwenseweg, Sportlaan, Stolwaardplein, Tentweg, Torenstraat, Veenderij, Veldzoom, Vincent van Goghstraat, Vlietstraat, Waterland, Wijdstraat, Zwaluwhof.


Als het voor u niet duidelijk is, tot welke wijkgemeente u behoort of als u dit wil veranderen, dan kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau of een persoon van uw pastorale wijkteam.

 Pastorale wijkteams

Onze gemeente is voor het bezoekwerk verdeeld in vier geografische gebieden (NW, NO, ZW en ZO). Per gebied is er een pastoraal wijkteam dat bestaat uit ouderlingen, diakenen en pastorale medewerk(st)ers. Het pastorale wijkteam heeft als taak het geven van pastorale en diaconale zorg.

Op de contactpagina vindt u een overzicht van de pastorale wijkteams en welke personen in welk pastorale wijkteam zitten.

Wijkteams en bijbehorende straten 
Wijk Noord-Oost Wijk Noord-West
Bilwijkerweg (alle even/oneven vanaf 41) Beijerscheweg
Fazanthof Bollenveld
Groeneweg Bosweg
Gruttostraat Dahliastraat
Hofstede Frans Halsstraat
In de Bogerd Goudseweg
Jan Steenlaan Margrietplein
Karekietstraat Hortensialaan
Kievitslaan (behalve 1a t/m 1d) Irisstraat
Leeuwerikhof Korenbloemstraat
Plevierstraat Papaverstraat
Rietgors Rembrandtlaan
Snippendreef Mesdagstraat
Zwaluwhof  
Zwanendreef  
   
Wijk Zuid-Oost Wijk Zuid-West
Bilwijkerweg (oneven 11a t/m 39) Benedenheulseweg
Bloemenhof Benedenkerkseweg
Bovenkerkseweg 't Vaartland
Grasakker Kerklaan
Groenhove Koolwijkseweg
Hooiland Vlietstraat
Kerspelpad Nijverheidsweg
Kievitslaan 1a t/m1d) Tentweg
Poldertocht Populierenlaan
Stolwaardplein Schoolstraat
Veenderij Schoonouwenseweg
Veldzoom Sportlaan
Waterland Torenstraat
Weide  
Wijdstraat  
   

Diensten

Bekijk alle diensten

Adresgegevens

Achter de Kerk 3
2821 AP Stolwijk
 0182 34 15 09

Route

Google Maps is niet beschikbaar.
© Hervormde Gemeente Stolwijk
site by: REPROVINCI