Hieronder vind u informatie over nieuw ingekomen leden en bestaande leden.

Nieuw ingekomen leden:

Indien u nieuw in Stolwijk komt wonen en u komt over uit een andere kerkelijke gemeente, dan ontvangt het kerkelijk bureau een overschrijving van u.
Als u bij uw overschrijving heeft aangegeven, bij welke wijkgemeente u zich wilt aansluiten, dan krijgt u bezoek van iemand van de desbetreffende wijkgemeente.
Als bij de overschrijving niet duidelijk is aangegeven tot welke wijkgemeente u zich wilt aansluiten, dan krijgt u bezoek van iemand, afhankelijk van de straat waarin u woont ( zie wijkindeling).
Dit kan dus iemand zijn van wijkgemeente 1 of van wijkgemeente 2.

Indien een persoon van het pastorale wijkteam van wijkgemeente 1 langs komt, dan ontvangt u:
• Een welkomstbrief.
• Een exemplaar van de gemeentegids wijk 1
• Indien gewenst een samenvatting van ons beleidsplan.

Uw gegevens worden tijdens dit eerste bezoek gecontroleerd op juistheid en eventueel aangepast. Ook wordt u gevraagd of u pastoraal wil meeleven met wijkgemeente 1 (RH) of genoteerd wil worden als meelevend met wijkgemeente 2 (GB).
Als u verder contact niet op prijs stelt, maar wel lid wil blijven, dan wordt dit ook genoteerd.
De gegevens zullen op het kerkelijk bureau terecht komen en verwerkt worden.
Een nieuw ingekomen lid dat geografisch in wijkgemeente 2 valt en dus ook bezocht wordt door iemand van wijkgemeente 2, kan aangeven dat hij/zij bij wijkgemeente 1 (RH) genoteerd wil worden. Dat wordt dan via het kerkelijk bureau doorgegeven. Zodra dat bij ons bekend is, zal u door een lid van het desbetreffende  pastorale wijkteam van wijkgemeente 1 bezocht worden.

Bestaande leden:

Leden die vragen hebben, over uiteenlopende zaken, kunnen contact zoeken bij de predikant, de scriba of één van de leden van hun blokteam.

Ga hievoor naar de contactpagina.