Bijzondere gebeurtenissen kunnen van allerlei aard zijn.

Zowel droevige, als ook blijde gebeurtenissen.
De kerkenraad wil graag op de hoogte blijven van beidde.
Gemeente zijn betekent ook het delen van deze gebeurtenissen.
Denk aan een verloving, overlijden van een goede vriend(in) of familie, een geboorte, jubilea.
Stuur ons een kaartje, pak de telefoon of schrijf een email.

Zie de contactpagina

Een bijzondere gebeurtenis bij een geboorte is ook wanneer de Heilige Doop mag worden bediend

We ervaren dan heel speciaal Gods trouw aan ons en onze kinderen. De datum voor een doopdienst wordt in overleg met ouders afgesproken. Voorafgaand aan de dienst vindt een doopgesprek plaats met de predikant en een ouderling.

Uiteraard wordt het erg op prijsgesteld als u de geboorte van uw zoon of dochter doorgeeft d.m.v. een telefoontje of geboortekaartje aan de predikant of iemand van uw blokteam.

Zie voor contactpersonen en telefoonnummers de contactpagina.

Wat is er mooier dan de mooiste dag van je leven ook samen met de Here God te vieren?

In een huwelijksdienst danken we God voor het feest van ons huwelijk.
Bovendien mogen we Zijn zegen ontvangen: een steun en houvast, ook als je gezamenlijke levensweg wel eens door dalen gaat.
Ter voorbereiding op een huwelijksdienst vinden gesprekken plaats met de predikant en/of een ouderling.
Zij geven u ook graag meer informatie.

Ga hiervoor naar de contactpagina

De kerk is een plek waar we met elkaar proberen mee te leven. Dat doen we in vreugdevolle omstandigheden, maar ook bij zorg en verdriet.

Dus ook rond de kruispunten van leven en dood. Ook bij het overlijden van een dierbare wil de kerk ervoor u zijn. In een gesprek met predikant of ouderling kan worden afgesproken hoe de kerk bij het afscheid een bijdrage kan leveren. Dit kan variëren van een complete afscheidsdienst in kerk of aula tot een kort woord van onze predikant bij de afscheidsplechtigheid. Belt u gerust met onze predikant ds. Wim de Bruin.

Ga hiervoor naar de contactpagina