De ZWO-commissie heeft tot doel de gemeente bewust te maken van en te betrekken bij de opdracht tot Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking.

Elke zondag vindt u bij de uitgang van de kerk de ‘zendingsbussen’. De opbrengsten hiervan zijn bestemd voor een project dat samenhangt met Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking. Deze projecten worden uitgezocht door de ZWO-commissie. Via ons kerkblad de Kerkklok of een korte presentatie in of na de dienst houden de leden van deze commissie u steeds op de hoogte. Ook worden jongeren via de geloofstraining en het jeugdwerk betrokken bij de projecten. Op deze manier willen we de liefde van Jezus Christus uitdragen voor onze naaste ver weg.

Zie de contactpagina