Deze werkgroep houdt zich in opdracht van de kerkenraad bezig met de vraag hoe wij op een uitnodigende en dienstbare manier gemeente kunnen zijn in de bredere gemeenschap waarin wij leven.

Het woord ‘missionair’ betekent letterlijk ‘gezonden’. Als christenen weten we ons gezonden om de boodschap van Gods liefde voor mensen te laten zien. Het gaat de werkgroep om meer dan het organiseren van nieuwe, op ‘evangelisatie’ gerichte activiteiten. Bij al onze activiteiten als kerk mogen we ons afvragen hoe toegankelijk we zijn voor ‘nieuwkomers’. Het is belangrijk ook ons beleid in dat licht te doordenken. De missionaire werkgroep is betrokken bij het uitvoeren van diverse kunstexposities in Stolwijk; voor het laatst bij de expositie van porseleinen poppen van Joke Kant in 2015. Ook is de werkgroep betrokken bij de activiteiten van onze gemeente op de jaarlijkse braderie in augustus.

Meer weten!!! Zie voor contactpersonen en telefoonnummers de contactpagina.