Iedere woensdagavond om 20.00 uur komen gemeenteleden bij elkaar in de consistorie van de kerk om te bidden.

We bidden voor de zieken in de gemeente, voor de kerk en de noden van de wereld. Ook willen we onze vreugde en dankbaarheid bij God brengen. We beginnen met een stukje Bijbellezing. Deelnemers kunnen onderwerpen noemen waarvoor zij graag willen bidden. Hardop bidden mag, maar bidden in de stilte van je hart is net zo waardevol. Aarzel dus niet om eens aan te schuiven!

Meer weten!!! Zie voor contactpersonen en telefoonnummers de contactpagina.

Elk jaar wordt er op initiatief van de stichting Open Doors ‘De Nacht van Gebed’ gehouden. Voorafgaande aan ‘zondag voor de vervolgde Kerk’ wordt er in de nacht van vrijdag op zaterdag met elkaar gebeden voor de vervolgde christenen. Deze nacht is verdeeld in een aantal blokken, waarin men per blok en per onderwerp door middel van een stukje film eerst kennis kan nemen van de situatie van christenen in bepaalde gebieden. Vervolgens wordt er in groepjes voor deze broeders en zusters gebeden. Bemoedigend voor deze vervolgde christenen, maar ook voor onszelf! De nacht van gebed zal in 2017 gehouden worden op vrijdagavond/nacht 16 juni van 20.00 uur tot 02.00 uur.

Meer weten!!! Zie voor contactpersonen en telefoonnummers de contactpagina.

Ieder jaar doen we mee aan de Week van het Gebed,

die landelijk door Missie Nederland wordt georganiseerd. Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 januari 2017 komen we dagelijks rondom een thema samen voor bezinning en gebed. We bidden voor elkaar, ons dorp en ons land. Je mag meebidden, maar dat hoeft niet. Je kunt alle bijeenkomsten meemaken, maar je mag ook 1 of een paar keer komen. Alle samenkomsten beginnen om 20.00 en duren ongeveer een uur.

Locatie: de consistorie van de kerk.

Klik hier voor de contactpersoon.