In aansluiting op de laatste persconferentie van afgelopen zaterdag heeft de PKN het advies uitgebracht om de diensten op de beide kerstdagenaf te schalen naar maximaal 50 kerkgangers exclusief benodigde ambtsdragers.

Als kerkenraad gaan we daarom weer over tot het uitnodigen van 2 van de 4 wijken per dienst en zo het bezoekersaantal afschalen naar het geadviseerde aantal. Daarbij komt dat we dit jaar zowel 1e als 2e Kerstdag een kerkdienst hebben. Het uitnodigen van 2 wijken per keer biedt dan gelegenheid aan de gehele gemeente om met Kerst een fysieke dienst mee te maken. Dit uitnodigingsbeleid willen we tot de nieuwe persconferentie van 14 januari 2022 doortrekken, dat betekent dat we voor de diensten op zondag 2 en 9 januari ook maar 2 wijken uitnodigen. Bij dit uitnodigingsbeleid hoort ook nog de registratie in de dienst via de uitgereikte kaartjes. Er is geen beperking voor de samenzang. Het geheel van de diensten ziet er als volgt uit:

Overzicht diensten

24 december 2021, digitaal m.m.v. combo;

25 december 2021, fysiek wijken Zuid-Oost, Noord-Oost m.m.v. Diana de Mik
bij meer dan kerkgangers kunt u mogelijk verwezen worden naar
Rehoboth

26 december 2021, fysiek wijken Zuid-West, Noord-West m.m.v. Combo

31 december 2021, digitaal

2 januari 2022, fysiek wijken Zuid-Oost, Noord-Oost m.m.v. Combo

9 januari 2022, fysiek wijken Zuid-West, Noord-West

Heel Stolwijk Bakt

Misschien heb je hem al voorbij zien komen: het bakblik van Heel Stolwijk Bakt? Met, als het goed is, een heerlijke cake erin, de vraag om de cake op te smikkelen en vervolgens een cake te bakken (of te kopen) en deze te bezorgen bij iemand anders. Dat is de bedoeling van de doorgeefcake.