De Stolwijkse kerkbode is "De Kerkklok". Deze wordt elke veertien dagen verspreid door geheel Stolwijk.

In de maanden juli en augustus verschijnt de Kerkklok eens per maand.
Naast de vermelding van de kerkdiensten zijn er een meditatie en berichten van alle kerkelijke colleges en verenigingen opgenomen.

Kopij
De beide wijkpredikanten verzorgen de kopij.
Inleveren dient te gebeuren op VRIJDAG voor het verschijnen van de Kerkklok.
Lees in de kerkklok of de agenda, over waar en wanneer de kopij moet worden ingeleverd.

Advertenties
De financiering van de Kerkklok vindt plaats op twee manieren. Ten eerste wordt er jaarlijks een bijdrage van de lezers gevraagd. Iedere lezer ontvangt hiervoor jaarlijks een envelopje. Ten tweede biedt de Kerkklok ruimte voor advertenties. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, neemt u dan contact op met de Kerkvoogdij.

Advertenties    kerkrentmeesters@hervormdstolwijk.nl
Bezorging Familie Boele 0182-343080

Wilt u een kerkklok digitaal lezen, klik dan hier op de downloadpagina van de kerkklok.