De naam Rehoboth betekent: ‘De Heere heeft ruimte gemaakt’. Van deze ruimte maken we dankbaar gebruik.

Afgelopen zaterdag 14 januari hebben we een nieuwjaarsreceptie gehouden met de vrijwilligers, bestuur en beheerders van Rehoboth. Goed om te zien dat zoveel mensen zich hiervoor willen inzetten. We zijn als gemeente bevoorrecht om zo’n mooi verenigingsgebouw te mogen gebruiken. De naam Rehoboth betekent: ‘De Heere heeft ruimte gemaakt’. Van deze ruimte maken we dankbaar gebruik.
Nu zien we de laatste tijd het aantal vrijwilligers wat teruglopen. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die met elkaar het gebouw schoon willen houden. Dit houdt in dat je 1,5 uur per 2 maanden beschikbaar bent. Natuurlijk geldt: hoe groter de groep, hoe minder snel je aan de beurt bent. De schoonmaakochtenden zijn op maandag en vrijdagochtend. Ben je op een van deze dagen niet beschikbaar geef dat gewoon aan. We houden hier dan rekening mee in onze planning.
Wil jij dit team komen versterken? Meld je dan per mail aan bij de beheerders van Rehoboth. E-mailadres: a.verdoold@hotmail.com. Telefoon: 0182-342363. Ook hier geldt het motto: ‘Vele handen maken licht werk’. Namens de beheerders en het bestuur nogmaals dank aan de vrijwilligers, en weet je van harte welkom om ons team te komen versterken. De koffie staat klaar!

Terug

Diensten

Bekijk alle diensten

Adresgegevens

Achter de Kerk 3
2821 AP Stolwijk
 06 82837439

Route

Google Maps is niet beschikbaar.
© Hervormde Gemeente Stolwijk
site by: REPROVINCI