08 december 2018

Lokatie: Hervormde Kerk
Aanvang: 19.30 uur

Op zaterdag 8 december zal het Christelijk Mannenkoor Con Forza uit Woerden onder leiding van Willem Nijhof, een adventsconcert geven in de Hervormde kerk te Stolwijk. Kerk in Actie organiseert onder leiding van Jacco van Delden een mini kersttour langs een aantal kerken met het thema: ‘uitzien naar Christus’. Aan dit adventsconcert werken verder mee: gemengd koor met Hart en Stem uit Berkenwoude onder leiding van Marinus van Slooten. Carina Bossenbroek speelt panfluit, Vincent van Dam piano en Wim de Penning orgel. De avond begint om 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. Entree is gratis, wel is er een collecte voor Kerk in Actie. Verzekerd zijn van een mooie plek? Reserveer dan op www.korenindekerk.nl Hartelijk welkom bij deze muzikale avond op weg naar Kerst.